Hej mäklare!

Information för mäklare och potentiella köpare

Förenings stadgar

Årsredovisningar

Föreningen har en parkliknande innergård med gott om utrymme. Det finns en lekplats samt flera sittgrupper, varav två för närvarande har grillmöjligheter.  

Tomten är 5 000 kvm stor, med äganderätt. På gården finns gräsmattor, buskar, planteringar och äldre träd som ek och björk. Här finns även sandlåda, cykelställ, flaggstång, piskställning, torkvinda på sommarhalvåret, med mera. Husen är omgivna av naturmark och här finns ett rikt djur- och fågelliv. Typografvägen är en återvändsgata och den enda biltrafiken utgörs av de boende i fastigheten.

Gemensamma utrymmen
Det finns två tvättstugor som kan bokas alla dagar, kostnadsfritt. Föreningen har dessutom en bastu och en föreningslokal som även hyrs ut som övernattningsrum.

Barnvagnsrum
Barnvagnsrum finns bredvid ingången till nummer 3, C-huset. Det är till för barnvagnar som är i bruk, samt pulkor och mindre barncyklar i mån av plats.

Cykelrum
Cykelrum finns vid gaveln av A-huset, närmast parkeringen.

Förrådsbod
I den lilla förrådsboden bredvid sandlådan förvaras föreningens trädgårdsmöbler och verktyg till trädgårdsskötsel.

Lägenhetsförråd
Till varje lägenhet hör ett förråd som låses med eget hänglås.

TV och bredband

Vi har Comhem som leverantör av bredband och kabel-TV. Bredband och grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Fiber installeras nov/dec 2017, ansluts sept/okt 2018.

Parkering 
Föreningen har ett 30 tal parkeringsplatser som hyrs ut mot betalning. 7 av platserna är utrustade med elbilsladdare. Styrelsen har hand om kölistan –  För övriga medlemmar gäller boendeparkering. Det finns besöksparkering på gatan vid föreningen där man får stå med parkeringstillstånd. Just nu finns det lediga parkeringar.

Adress:
Brf Digelpressen
Typografvägen 1

126 53 Hägersten