Gästlägenhet

Föreningen har en gästlägenhet på Typografvägen 2, baksidan. Lägenheten har sovalkov med dubbelsäng, bäddsoffa (totalt 4 personer kan få plats) samt ett litet pentry med kyl, frys, mikro och köksbord. 
Det finns även kuddar och täcken (2 st), köksredskap (inkl vattenkokare och kaffekanna) och porslin för att laga enklare mat. 

Toalett, dusch och bastu

Lägenheten har inget eget badrum, men det finns tillgång till toalett och dusch via bastun.

Bokning

För att boka lägenheten kontakta Maria-Angeliki Evliati ma.evliati@gmail.com med digelpressen@gmail.com i kopia

Betalning

Lägenheten kostar 200kr/natt. Castor lägger hyran på nästkommande avin.

Avbokning

För att avboka lägenheten kontaktar du Maria-Angeliki Evliati. Avbokningar upp till en vecka (7 dagar) innan incheckningsdatum är utan kostnad.I annat fall debiterar vi 200 kr.

Trivselregler

Lägenheten är rök- och djurfri.Vänligen städa efter dig så att lägenheten är fräsch och fin för nästa gäst. Enklare städmaterial finns.

In- och utcheckning

Incheckning kl 15:00 Utcheckning kl 12:00
Du får nycklarna senast kl 15:00 den dagen du har bokat lägenheten i din brevlåda.Du lämnar nycklarna tillbaka till Maria-Angeliki Evliati, Typografvägen 8,  senast kl 12:00 den dager du checkar ut.
Om lägenheten inte är bokad innan och efter din bokning, är in- och utchekningstiderna mer flexibla.Hör om det med Maria-Angeliki närmare incheckning.

Har du något att skänka till lägenheten?Hör av dig till Maria-Angeliki Evliati ma.evliati@gmail.com och styrelsen digelpressen@gmail.com